Stengt – vi monterer nye utstillinger!
Bomuldsfabriken Kunsthall og Kunstarena gruvene: Stengt

DANS LES ARBRES / konsert 26. November 2016 - Bomuldsfabriken Kunsthall

 

 

 

De konstant skiftende klangfargene i Dans Les Arbres’ musikk er fleksible og påvirkes og farges av alle de fire medlemmene i dette unike ensemblet. Musikken er snarere en refleksjon enn en improvisasjon, og en tydelig musikalsk diskurs blir bevisst nedtonet og underlagt akustisk originalitet og det subtile samspillet i gruppen. Kvartetten har fått mye ros for sin særegne innfallsvinkel til musikken, som resulterer i gradvise og nyanserte bearbeidede lydtransformasjoner. Samarbeidet i gruppen utviklet seg opprinnelig rundt lignende sparsomt distribuerte, men distinkte kontaktflater.

 

Dans Les Arbres møttes til en første prøve i 2004 og deretter i 2006 for å spille inn et album. De spilte sine første konserter året etter, og gruppen har nå gitt ut to album på ECM Records og spilt rundt 100 konserter over hele verden.

 

Ensemblet består av Xavier Charles (FR) – klarinett/trekkspill, Ivar Grydeland (N) – gitar & banjo med preparering / shruti box, Christian Wallumrød (N) – preparert piano / trekkspill og Ingar Zach (N) – stortromme/perkusjon.

 

Konserten starter kl 14.

 

Kuratorer: LEMUR

 

 

Design: Innoventi | Utvikling:Frameworks